Počinje upis 37. generacije Fitnes Akademije (uvodno-informativni sastanak)

KO RANO RANI 2 SREĆE GRABI!
REZERVIŠI SEBI MESTO!
PLAĆAJ U VIŠE RATA!
POSTANI PILATES, CROSS, STEP, KIK, AERODANCE INSTRUKTOR ILI PERSONALNI FITNES TRENER!

Počeo je upisni rok za 37. generaciju Fitnes Akademije!
U nedelju 12.07.2020. u 15h u prostorijama Fitnes Akademije, Kralja Vladimira 73 na Voždovcu, organizujemo upisni rok za 37. generaciju kursa za fitnes instruktore i uvodno-informativno predavanje. Na ovom predavanju možete lično od direktorke mr Nine Anđelković (Stojadinović) čuti sve o toku kursa, organizacijama u fitnesu, zapošljavanju u fitnesu u Srbiji i inostranstvu, predavačima, trendovima fitnes industrije i sl.

Uvodno predavanje je besplatno i otvorenog tipa, a upis moguć do popunjavanja svih mesta. Zbog ograničenog broja mesta i mogućeg popunjavanja pre početka nastave (u prošloj generaciji je već u julu bila popunjena polovina mesta za oktobar), preporučuje se da na vreme rezervišete svoje mesto na kursu Fitnes Akadmije, uplatom upisnine tj prve rate. Kurs počinje sa nastavom u oktobru 2020. godine.

Dokumenta koja je potrebno da prikupite za upis a koja možete doneti i naknadno tj do početka nastave su:

  • Dokaz o uplati prve rate
  • Potpisan ugovor
  • Overena kopija diplome srednje škole koju ste završili
  • Očitana lična karta
  • Lekarski pregled (kod sportskog lekara)
  • Mala fotografija (kao za LK)

Kancelarija Akademije prima dokumenta i uplate kandidata uz prethodnu najavu dolaska na tel akademije +381 65 80 61 539 ali u svakom slučaju preporučujemo dolazak na uvodno predavanje jer je mnogo toga što treba da čujete o Akademiji, nastavi, vašim obavezama i mogućnostima.

Molimo vas da prijavite svoje prisustvo na uvodnom sastanku isključivo mailom na fitnesakademija@gmail.com ili SMS porukom na 065/80 61 539

Na pozive ćemo zbog obaveza oko ispita odgovarati naknadno.

Akademija radi do 12.7. a letnja pauza će trajati do 31.8.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

fitness #fitnesakademija #edukacija #personaltrainer #personalnitrener #pilates #functionaltraining #crosstrainer #stepaerobik #kick #srbija

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *