Upis 37. generacije Fitnes Akademije (uvodno-informativni sastanak)

SEPTEMBARSKI UPISNI ROK!REZERVIŠI SEBI MESTO!PLAĆAJ U VIŠE RATA!POSTANI PILATES, CROSS, STEP, KIK, AERODANCE INSTRUKTOR ILI PERSONALNI FITNES TRENER!

Uvodno informativni sastanak za generaciju 37 i drugi septembarski upisni rok:Nedelja 27.9.2020 u 13h u prostorijama Fitnes Akademije, Kralja Vladimira 73 na Voždovcu, organizujemo upisni rok za 37. generaciju kursa za fitnes instruktore i uvodno-informativno predavanje. Na ovom predavanju možete lično od direktorke mr Nine Anđelković (Stojadinović) čuti sve o toku kursa, organizacijama u fitnesu, zapošljavanju u fitnesu u Srbiji i inostranstvu, predavačima, trendovima fitnes industrije i sl.Uvodno predavanje je besplatno i otvorenog tipa, a upis moguć do popunjavanja svih mesta. Zbog ograničenog broja mesta i mogućeg popunjavanja pre početka nastave, preporučuje se da na vreme rezervišete svoje mesto na kursu Fitnes Akademije, uplatom upisnine tj prve rate. Kurs počinje sa nastavom u oktobru 2020. godine.

Dokumenta koja je potrebno da prikupite za upis a koja možete doneti i naknadno tj do početka nastave su:

– Dokaz o uplati prve rate

– Potpisan ugovor

– Overena kopija diplome srednje škole koju ste završili

– Očitana lična karta- Lekarski pregled (kod sportskog lekara)

– Mala fotografija (kao za LK)

Kancelarija Akademije prima dokumenta i uplate kandidata uz prethodnu najavu dolaska na tel akademije +381 65 80 61 539 ali u svakom slučaju preporučujemo dolazak na uvodno predavanje jer je mnogo toga što treba da čujete o Akademiji, nastavi, vašim obavezama i mogućnostima.Molimo vas da prijavite svoje prisustvo na uvodnom sastanku isključivo mailom na fitnesakademija@gmail.com ili SMS porukom na 065/80 61 539Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.#fitness#fitnesakademija#edukacija#personaltrainer#personalnitrener#pilates#functionaltraining#crosstrainer#stepaerobik#kick#srbija

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *