Upis 44. generacije Fitnes Akademije

Fitnes Akademija sa ponosom upisuje svoju 44. generaciju osnovnog kursa za fitnes instruktore koja kreće sa nastavom u Martu 2024.god (grupni fitnes programi i personalni fitnes)! Ujedno obavljamo i upis za smer “Specijalista zdravstvenog fitnesa” koji takođe kreće u oktobru 2024. godine.


POSTANI PILATES, CROSS, STEP, KIK, AERODANCE INSTRUKTOR ILI PERSONALNI FITNES TRENER! 

POSTANI SPECIJALISTA ZDRAVSTVENOG FITNESA!

Ova prilika se dobija jednom u životu! Za 4 meseca možeš da radiš isti posao i zarađuješ čak i više od nekoga sa 5 godina fakulteta!

Radi posao iz snova, brzo se zaposli u Srbiji ili instranstvu, pomozi sebi i drugim ljudima da dostignu ključne ciljeve: da budu zdravi, zadovoljni svojim izgledom i u dobroj fizičkoj formi. Uči od najboljih stručnjaka ostvarenih u praksi na školi sa najdužom tradicijom u edukaciji Fitnes instruktora u regionu. 

A ako već imaš iskustva i licencu u ovome, pređi na viši nivo, upiši program zdravstvenog fitnesa, gde ćeš naučiti kako se treniraju osobe nakon povreda ili osobe sa oboljenjem mišićno skeletnog sistema, dijabetesom osteoporozom, deformitetima, anksioznošću, visokim pritiskom i slično.

REZERVIŠI SEBI MESTO! PLAĆAJ U VIŠE RATA! 

Osnovni kurs počinje sa nastavom u Martu 2024. godine, traje 4 meseca, a nastava se održava vikendima. Sva predavanja i vezbe se snimaju tako da i kandidati koji prate kurs uživo a i oni koji pohađaju online nastavu, mogu da gledaju sva predavanja i vežbe dok se dešavaju, ili naknadno. Zbog velikog interesovanja ljudi iz celog regiona, online verziju kursa smo napravili takvom da ni na koji nacin kvalitetom ne zaostaje za onom uzivo!

Ovde se ne uče samo vežbe, slusaju predavanja i dobije diploma. Ovde profesori sa tobom lično uvežbavaju metodiku, iskusni treneri te situaciono uče detaljima tehnike, kako da planiraš, programiraš, sprovedeš trening, doktori te uče dijagnostici i vezi treninga sa zdravljem i svemu što treba znati o celokupnom sistemu vezbanja.

Savladaj sve, počevši od anatomije, kostiju zglobova, mišića, fiziologije, faktora koji utiču na trening,  analize rada mišića u vežbama, preko svih motorickih sposobnosti, komunikacije sa klijentom, pa sve do trenutno najčešćeg problema sa gojaznošću i rešavanju tog problema.

Nečijih 5 godina fakulteta u sportu i fizioterapiji stalo je u tvoja 4 meseca intenzivnog kursa, iako postoji više opcija za trajanje kursa. Najbolje je sa nama da se dogovoriš, samo nam se javi porukom na facebook ili instagram sa svojim zahtevima i mogućnostima a mi će mo naći pravu grupu za tebe.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na broju telefona 065/80 61 539 ili fitnesakademija@gmail.com

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *