Upis 43. generacije Fitnes Akademije

Fitnes Akademija sa ponosom upisuje svoju 43. generaciju osnovnog kursa za fitnes instruktore koja kreće sa nastavom u oktobru 2023.god (grupni fitnes programi i personalni fitnes)! Ujedno obavljamo i upis za smer “Specijalista zdravstvenog fitnesa” koji takođe kreće u oktobru 2023. godine.


POSTANI PILATES, CROSS, STEP, KIK, AERODANCE INSTRUKTOR ILI PERSONALNI FITNES TRENER! 

POSTANI SPECIJALISTA ZDRAVSTVENOG FITNESA!

Radi posao iz snova, brzo se zaposli u Srbiji ili instranstvu, pomozi sebi i drugim ljudima da dostignu ključne ciljeve: da budu zdravi, zadovoljni svojim izgledom i u dobroj fizičkoj formi. Uči od najboljih stručnjaka ostvarenih u praksi na školi sa najdužom tradicijom u edukaciji Fitnes instruktora u regionu. 

REZERVIŠI SEBI MESTO! PLAĆAJ U VIŠE RATA! 

Kurs počinje sa nastavom u oktobru 2023. godine, traje 4 meseca, a nastava se održava vikendima. Sva predavanja i vezbe se snimaju tako da i kandidati koji prate kurs uživo a i oni koji pohađaju online nastavu, mogu da gledaju sva predavanja i vežbe dok se dešavaju, ili naknadno. Zbog velikog interesovanja ljudi iz celog regiona, online verziju kursa smo napravili takvom da ni na koji nacin kvalitetom ne zaostaje za onom uzivo! 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na broju telefona 065/80 61 539 ili fitnesakademija@gmail.com

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *