Junski rani upis 39. generacije Fitnes Akademije za oktobar 2021. godine

Rani upis – posebne pogodnosti!

JUNSKI UPISNI ROK 39. GENERACIJE KURSA ZA FITENS INSTRUKTORE!

POSTANI PILATES, CROSS, STEP, KIK, AERODANCE INSTRUKTOR ILI PERSONALNI FITNES TRENER!

BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE U NEDELJU 27.6.2021. U 18h.

Radi posao iz snova, brzo se zaposli u Srbiji ili instranstvu, pomozi sebi i drugim ljudima da dostignu ključne ciljeve: da budu zdravi, zadovoljni svojim izgeldom i u dobroj fizičkoj formi. Uči od najboljih stručnjaka ostvarenih u praksi na školi sa najdužom tradicijom u edukaciji Fitnes instruktora u regionu.

REZERVIŠI SEBI MESTO! PLAĆAJ U VIŠE RATA!

Iskoristi posebne pogodnosti ranog upisa i plaćanje u više rata. Uvodno informativno predavanje povodom upisa 39. generacije biće održano u nedelju 27.6.2021 u 18h. Na ovom predavanju možete lično od direktorke mr Nine Anđelković (Stojadinović) čuti sve o toku kursa, smerovima, organizacijama u fitnesu, zapošljavanju u fitnesu u Srbiji i inostranstvu, predavačima, predmetima, ispitima, trendovima fitnes industrije i sl.

Uvodno predavanje je besplatno i otvorenog tipa, a upis moguć do popunjavanja svih mesta. Zbog ograničenog broja mesta i mogućeg popunjavanja pre početka nastave, preporučuje se da na vreme rezervišete svoje mesto na kursu Fitnes Akademije, uplatom upisnine tj prve rate.

Kurs počinje sa nastavom u oktobru 2021. godine, traje 4 meseca a nastava se održava vikendima. Postoji opcija i letnjeg slušanja online nastave. Sva predavanja i vezbe se snimaju tako da i kandidati koji prate kurs uživo a i oni koji pohađaju online nastavu, mogu da gledaju sva predavanja i vežbe dok se dešavaju, ili naknadno.

Dokumenta koja je potrebno da prikupite za upis a koja možete doneti/poslati i naknadno tj do početka nastave su:

– Dokaz o uplati prve rate
– Potpisan ugovor
– Overena kopija diplome srednje škole koju ste završili
– Očitana lična karta
– Lekarski pregled (kod sportskog lekara)
– Mala fotografija (kao za LK)

Kancelarija Akademije prima dokumenta i uplate kandidata uz prethodnu najavu dolaska na mail akademije fitnesakademija@gmail.com ali u svakom slučaju preporučujemo da odslušate uvodno predavanje, jer ima mnogo toga što treba da čujete o Akademiji, nastavi, vašim obavezama i mogućnostima.

Molimo vas da prijavite svoje prisustvo na uvodnom sastanku isključivo mailom na fitnesakademija@gmail.com ili SMS porukom na 065/80 61 539

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

#fitness#fitnesakademija#fitnessinstructor#fitnesstrainer#fitnesedukacija#fitneslicenca#fitnesdiploma#edukacija#personaltrainer#personalnitrener#pilates#pilatesinstruktor#functionaltraining#crosstraining#stepaerobic#kick#aerodance#dance#srbija#fit#training#trening#vezbanje

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *