Upis 32. generacije redovnog i intenzivnog kursa 23. marta 2018.

POSTANITE PERSONALNI TRENER, PILATES INSTRUKTOR, FITNES ili AEROBIK INSTRUKTOR na zvaničnoj i međunarodno priznatoj edukaciji sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta!

POSLEDNJI UVODNO INFORMATIVNI SASTANAK ZA 32. GENERACIJU REDOVNOG KURSA FITNES AKADEMIJE će se održati u petak 23. marta 2018. u 17h
na Fitnes Akademiji,
ul. Vojvode Stepe 75,
Voždovac, Beograd.

POČETAK NASTAVE je u subotu, 24. marta u 11,30.

Pozivaju se svi zainteresovani kandidati da izvrše prijavu i upis u prostorijama Akademije (radno vreme od ponedeljka do četvrtka od 10 do 15) što pre kako bi se završila neophodna papirologija do početka nastave.
OBAVEZNE SU PRIJAVE DOLASKA!
na mail fitnesakademija@gmail.com ili SMS na tel. 065.8061.539.

Prisutnima će na uvodnom sastanku biti prezentovane organizacije koje sarađuju na kursu za stručno osposobljavanje i zakonska regulativa u ovoj oblasti.
Nacionalno udruženje stručnjaka – Asocijacija Licenciranih Fitnes Instruktora i Trenera – ALFIT Srbija garantuje visoke standarde kvaliteta edukacije a međunarodno poznati stručnjaci u fitnesu obezbeduju profesionalni pristup teoriji i praksi.

Zainteresovani polaznici će dobiti informacije o planu i programu ovog kursa, predavačima, tematskim jedinicama, načinu rada na kursu i potrebama domaćeg i inostranog tržišta pri zapošljavanju stručnjaka u oblasti fitnesa i o uslovima i mogućnostima za dobijanje nacionalne dozvole za rad – licence u Srbiji. Slušaoci će biti upoznati i sa iskustvima dugogodišnjeg rada u oblasti edukacije i iskustvima profesionalnog rada u fitnesu.
Saznajte sve informacije iz prve ruke od Direktorke Akademije i međunarodnog fitnes edukatora
mr. Nine Stojadinović.

Iskreno se radujemo Vašem prisustvu.

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *