Nastavnici

mr Nina Stojadinović
Direktor Fitnes Akademije, koordinator užestručnog dela kursa i glavni predavač teorijske i praktične nastave, član komisije za licenciranje u fitnesu ispred Asocijacije sport za sve, Reebok ambasador za Srbiju, sertifikovani instruktor pilatesa prema P.M.A. metodu, sertifikovani instruktor HATHA joge, licencirani Zumba® instruktor, Freestyler® prezenter i edukator, i međunarodni fitnes prezenter, podpredsednik Joga alijanse Srbije i generalani sekretar Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i trenera.

________________________________________________________________________________

mr Uroš Anđelković
Magistar nauka na FDUu oblasti dramskih umetnosti i medija. Više od 20 godina profesionalnog rada u produkciji audio i video sadržaja za potrebe televizije i radio stanica.Karijeru je posvetio naučnim i praktičnim radom uoblasti marketinga i komunikacija. 15 godina je proveo radeći u reklamnim agencijama radeći sa najvećim globalnim i domaćim brendovima. Tokom 10 godina predavao medijsku komunikaciju na Fakultetu dramskih umetnosti i njegova predavanja i vežbe omogućili su brojnim studentima zaposlenje u reklamnim agencijama. Poslednjih deset godina bavi se marketinškim komunikacijama u fitnesu sarađujući sa Ninas timom, Fitnes akademijom, ALFIT-om i kao direktor marketinga Fitnes Festa. Suvlasnik produkcionog studija „StudiYo!“

_________________________________________________________________________________

Prof. Nikola Ognenov
Profesor fizičke kulture, internacionalni kondicioni trener, aikido majstor cp 4. dan, predavač na Fitnes Akademiji na predmetu Teorija metodike sportske grane, Modelovanje treninga u sportskoj grani i Pedagoška praksa, trener u specijalnim jedinicama vojske Srbije, čest gost na fitnes skupovima, seminarima i konvencijama u Srbiji i inostranstvu.

________________________________________________________________________________

Dragoljub Veljović, MSc
Doktorant na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, master sportskih nauka, predavač, kondicioni trener. Angažovan u oblasti dijagnostifikovanja, kontrole praćenja stanja treniranosti, kako vrhunskih sportista, tako i rekreativaca pri Centru za zdravlje, vežbanje i sportske nauke (CHESS) iz Beograda. Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih projekata iz oblasti vežbanja i zdravlja u okviru pomenutog centra, kao i programa stručnog usavršavanja u sportu i fitnesu. Dokazan u radu sa osobama različitog uzrasta, pola i nivoa treniranosti, a svoju praksu sporovodi u elitnom fitnes centru iz Novog Sada, ELEVATE, gde obavlja funkciju menadžera tima personalnih trenera. U naučnom i stručnom smislu interesovanja su mu usmerena prema funkcionalnoj dijagnostici i programiranju fizičke aktivnosti radi očuvanja i unapređenja zdravstvenog statusa.

________________________________________________________________________________

mr Sead Malićević
Doktor medicine, magistar medicinskih nauka, specijalista medicine sporta. Omiljen kod studenata i Istaknuti predavač na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi na predmetima: Zdravstveni fitnes, Sportska medicina i Ishrana. Autor više stručnih i naučnih radova. Član mnogih stručnih udruženja i organizacionih odbora većeg broja stručnih skupova, seminara i projekata. Deset godina staža u profesionalnom fudbalu u Srbiji kao klubski lekar a kasnije i kao šef medicinske službe FK Partizan. Dve godine načelnik Odeljenja Tašmajdan Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Osnivač i vlasnik Specijalističke ordinacije medicine sporta “Malićević” na Banjici. Jedan od reformatora savremene medicine sporta u Srbiji i veliki pobornik pravilnog vežbanja za zdravlje.

________________________________________________________________________________

SARADNICI U NASTAVI

Andrijana Dodić, MSc
Saradnik na predmetu Pedagoška praksa, master učitelj, demnostrator praktične nastave na kursu za sportsko rekreativne voditelje GFP, dugogodišnji međunarodni fitnes, aerobik, pilates prezenter.

Suzana Skenderoski
Saradnik na predmetu Pedagoška praksa, apsolvent Sportske akademije, sertifikovani instruktor HATHA joge, menadžer grupnih fitnes programa u fitnes klubu ŠMEK u Novom Sadu, demonstrator praktične nastave na kursu za sportsko rekreativne voditelje GFP, pobednik FAS-ovog takmičenja za najboljeg novog prezentera 2011, dugogodišnji međunarodni fitnes, aerobik, pilates i joga prezenter.