Upis 32. generacije redovnog i intenzivnog kursa 11. marta 2018.

POSTANITE PILATES INSTRUKTOR, PERSONALNI TRENER, FITNES ili AEROBIK INSTRUKTOR na zvaničnoj i međunarodno priznatoj edukaciji sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta!

DRUGI UPISNI ROK ZA 32. GENERACIJU REDOVNOG KURSA FITNES AKADEMIJE I INFORMATIVNI SASTANAK ZA ZAINTERESOVANE će se održati u nedelju 11. marta 2018. u 13h
na Fitnes Akademiji,
ul. Vojvode Stepe 75,
Voždovac, Beograd.

REDOVNI KURS se održava od marta do juna 2018. godine (15 vikenda)
Polaznici redovnog kursa će moći ranom prijavom lagodnije da rasporede plaćanje školarine za kurs kroz više meseci i sebi na vreme rezervišu mesto, jer se dešava da sva mesta budu popunjena.

Pozivamo sve zainteresovane na INFORMATIVNO UVODNO PREDAVANJE kako bi na vreme dobili sve informacije o stručnom osposobljavanju III stepena za voditelje grupnog i personalnog fitnesa.
OBAVEZNE SU PRIJAVE DOLASKA!
na mail fitnesakademija@gmail.com ili SMS na tel. 065.8061.539.

Prisutnima će biti prezentovane organizacije koje sarađuju na kursu za stručno osposobljavanje i zakonska regulativa u ovoj oblasti.
Nacionalno udruženje stručnjaka – Asocijacija Licenciranih Fitnes Instruktora i Trenera – ALFIT Srbija garantuje visoke standarde kvaliteta edukacije a međunarodno poznati stručnjaci u fitnesu obezbeduju profesionalni pristup teoriji i praksi.

Zainteresovani polaznici će dobiti informacije o planu i programu ovog kursa, predavačima, tematskim jedinicama, načinu rada na kursu i potrebama domaćeg i inostranog tržišta pri zapošljavanju stručnjaka u oblasti fitnesa i o uslovima i mogućnostima za dobijanje nacionalne dozvole za rad – licence u Srbiji. Slušaoci će biti upoznati i sa iskustvima dugogodišnjeg rada u oblasti edukacije i iskustvima profesionalnog rada u fitnesu.

Saznajte sve informacije iz prve ruke od Direktorke Akademije i međunarodnog fitnes edukatora mr. Nine Stojadinović

Iskreno se radujemo Vašem prisustvu.

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *