Upis 31. generacije redovnog i intenzivnog kursa

POSTANITE PILATES INSTRUKTOR, PERSONALNI TRENER, FITNES ili AEROBIK INSTRUKTOR na zvaničnoj i međunarodno priznatoj edukaciji sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta!

PRVI TERMIN ZA UPIS 31. GENERACIJE INTENZIVNOG I REDOVNOG KURSA FITNES AKADEMIJE!
PRIJEM DOKUMENATA i UPIS POLAZNIKA će se obavljati u nedelju 8. oktobra 2017. u 12h na Fitnes Akademiji, ul. Vojvode Stepe 75, Voždovac, Beograd.
Polaznici redovnog kursa moći će ranom prijavom da lagodnije rasporede rate za kurs kroz više meseci.
Pozivamo sve zainteresovane na INFORMATIVNO UVODNO PREDAVANJE povodom upisa INTENZIVNOG I REDOVNOG kursa 31. generacije stručnog osposobljavanja III stepena za voditelje grupnog i personalnog fitnesa, koja će se istovremeno održati. 

Kontakt za informacije i prijave:
fitnesakademija@gmail.com ili 065/8061-539.
BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Prisutnima će biti prezentovane organizacije koje sarađuju na kursu za stručno osposobljavanje:
Nacionalno udruženje stručnjaka – Asocijacija Licenciranih Fitnes Instruktora i Trenera – ALFIT Srbija, Akreditovana visokoškolska ustanova – Visoka sportska i zdravstvena škola i
Međunarodno poznati brend u profesionalnom fitnesu – Fitnes Akademija.
Zainteresovani polaznici će dobiti informacije o planu i programu ovog kursa, predavačima, tematskim jedinicama, načinu rada na kursu i potrebama domaćeg i inostranog tržišta pri zapošljavanju stručnjaka u oblasti fitnesa i o uslovima i mogućnostima za dobijanje nacionalne dozvole za rad – licence u Srbiji. Slušaoci će biti upoznati i sa iskustvima dugogodišnjeg rada u oblasti edukacije i iskustvima profesionalnog rada u fitnesu.
INTENZIVNI kurs se može održati u bilo kojem terminu u toku godine, a REDOVNI kurs počinje u oktobru 2017.
Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju UVODNOM PREDAVANJU kako bi se na vreme informisali oko upisa i svih ostalih detalja, dobrodošli su.

Iskreno se radujemo Vašem prisustvu. 🙂

Pratite nas na:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *